Beschrijving
Deze kazen worden na ca. 16 weken rijping gesneden en geaffineerd met grof gekneusde zwarte peperkorrels. Het pittige van de peper wordt door de zacht-romige en boterachtige smaak van de kaas samen tot een harmonieus geheel gemaakt.
€ 4,36
Deze kazen worden na ca. 16 weken rijping gesneden en geaffineerd met grof gekneusde zwarte peperkorrels. Het pittige van de peper wordt door de zacht-romige en boterachtige smaak van de kaas samen tot een harmonieus geheel gemaakt.
| Gewicht | 0,15 kg |
|---|
16 weken gerijpt. Kaas 48+ NL met een laagje zwarte peper.
Ingrediënten: gepasteuriseerde KOEMELK, zwarte peper 2%, zout, zuursel, microbieel stremsel, kleurstof: E160a.
| Per 100 gram: | |
| Voedingswaarde | 1629 kJ / 389 Kcal |
| Eiwit | 24,8 gram |
| Koolhydraten | 1,5 gram |
| Suikers | 1,2 gram |
| Vet | 32,0 gram |
| Verzadigd vet | 21,3 gram |
| Zout | 1,7 gram |