Beschrijving
Deze kazen worden na ca. 16 weken rijping gesneden en bestreken met een grove mosterd met dille of met truffeltapenade. De mosterd en truffel geven hun aroma na verloop van tijd aan de kaas af, met een verrassend resultaat. Deze twee borrelkaasjes zijn de meest populaire, een gouden duo voor iedere borrel.
Ingrediënten
Ingrediënten Wyngaard Kaas Mosterd Dille
16 weken gerijpt. Kaas 48+ NL met een laagje mosterd dille.
Ingrediënten: gepasteuriseerde KOEMELK, mosterd-dille 10% (MOSTERDZAAD 40%, suiker, azijn, water, zonnebloemolie, dille 1%, honing, zout, specerijen, natuurlijk aroma, kruiden), zout, zuursel, microbieel stremsel, kleurstof: carotenen.
|
Per 100 gram: |
Voedingswaarde |
1593 kJ / 380 Kcal |
Eiwit |
23,7 gram |
Koolhydraten |
3,0 gram |
Suikers |
2,1 gram |
Vet |
30,9 gram |
Verzadigd vet |
21,3 gram |
Zout |
1,7 gram |
Ingrediënten Wyngaard Kaas Truffel
16 weken gerijpt. Kaas 48+ NL met truffel tapenade.
Ingrediënten: gepasteuriseerde KOEMELK, truffel tapenade 10% (champignons, zonnebloemolie, olijfolie, truffel 1%, zwarte olijven (olijven, zout, stabilisator: ijzer-gluconaat), zout, aroma), zout, zuursel, stremsel (microbieel), kleurstof: carotenen.
|
Per 100 gram: |
Voedingswaarde |
1574 kJ / 376 Kcal |
Eiwit |
22,9 gram |
Koolhydraten |
0,30 gram |
Suikers |
0,2 gram |
Vet |
31,9 gram |
Verzadigd vet |
20,1 gram |
Zout |
1,7 gram |