Deze kazen worden na ca. 16 weken rijping gesneden en bestreken met een grove mosterd waarin verse Dilletoppen verwerkt zijn. De mosterd geeft zijn aroma na verloop van tijd aan de kaas af, met een verrassend resultaat. Zowel de fijne combinatie van de kaas met de Mosterd-Dille als de kaas zelf wordt geproefd! Een heerlijke verassende variant op de aloude klassieker, kaas met mosterd.
Ingrediënten Wyngaard Mosterd Dille
16 weken gerijpt. Kaas 48+ NL met een laagje mosterd dille.
Ingrediënten: gepasteuriseerde KOEMELK, mosterd-dille 10% (MOSTERDZAAD 4,0%, suiker, azijn, water, zonnebloemolie, gedroogde dille 0,1%, honing, specerijen, natuurlijk aroma, kruiden), zout, zuursel, microbieel stremsel, kleurstof: carotenen.
Per 100 gram: | |
Voedingswaarde | 1593 kJ / 380 Kcal |
Eiwit | 23,7 gram |
Koolhydraten | 3,0 gram |
Suikers | 2,1 gram |
Vet | 30,9 gram |
Verzadigd vet | 21,3 gram |
Zout | 1,7 gram |