Deze kazen worden na ca. 16 weken rijping gesneden en geaffineerd met daslook, paprika en chilipeper. Deze geven hun aroma na verloop van tijd aan de kaas af, met een verrassend resultaat. Het zacht romige van de kaas met het pittige van de chilipeper en de kruiden wordt geproefd! Een heerlijk combinatie.
Ingrediënten Wyngaard Daslook
16 weken gerijpt. Kaas 48+ NL met daslook, paprika en chilipeper.
Ingrediënten: Gepasteuriseerde KOEMELK, gedroogde paprika, gedroogde chilipeper, gedroogde daslook 0,3%, zout, zuursel, microbieel stremsel, kleurstof: carotenen.
Per 100 gram: | |
Voedingswaarde | 1629 kJ / 393 Kcal |
Eiwit | 25 gram |
Koolhydraten | < 1,5 gram |
Suikers | < 1,2 gram |
Vet | 32 gram |
Verzadigd vet | 21 gram |
Zout | 1,7 gram |