Deze kazen worden na ca. 16 weken rijping gesneden en geaffineerd met stukjes rijpe Franse tomaat en Gesneden Nederlandse bieslook. Deze geven hun aroma na verloop van tijd aan de kaas af, met een verrassend resultaat. Het zacht romige van de kaas met het fris-zoete van de tomaat en de kruiden wordt geproefd! Een heerlijk combinatie die de zon in huis haalt.
Ingrediënten Wyngaard Tomaat
16 weken gerijpt. Kaas 48+ NL met een laagje tomaat met bieslook.
Ingrediënten: gepasteuriseerde KOEMELK, gedroogde tomaat (tomaat 3,3%, maïszetmeel), bieslook 0,1%, zout, zuursel, stremsel, kleurstof: E160a.
Per 100 gram: | |
Voedingswaarde | 1629 kJ / 389 Kcal |
Eiwit | 24,8 gram |
Koolhydraten | 1,5 gram |
Suikers | 1,2 gram |
Vet | 32,0 gram |
Verzadigd vet | 21,3 gram |
Zout | 1,7 gram |