Deze kazen worden na ca. 16 weken rijping gesneden en bestreken met een Tapenade waarin verse Zomer Truffel verwerkt is. De Truffel Tapenade geeft zijn aroma na verloop van tijd aan de kaas af, met een verrassend resultaat. Zowel de fijne combinatie van de kaas met de Truffel Tapenade als de kaas zelf wordt geproefd.
Ingrediënten Wyngaard Truffel
16 weken gerijpt. Kaas 48+ NL met truffeltapenade.
Ingrediënten: gepasteuriseerde KOEMELK, truffeltapenade 10% niet verhit (paddenstoelen, zwarte olijven, zonnebloemolie, olijfolie, citroensap, azijn, specerijen, suiker, truffel 0,3%, knoflook, aroma), zout, zuursel, stremsel, kleurstof: caroteen.
Per 100 gram: | |
Voedingswaarde | 1574 kJ / 376 Kcal |
Eiwit | 22,9 gram |
Koolhydraten | 0,30 gram |
Suikers | 0,2 gram |
Vet | 31,9 gram |
Verzadigd vet | 20,1 gram |
Zout | 1,7 gram |