Dit Wyngaard Explosion kaasje maakt van elke borrel een bijzonder moment. De oude kaas is 10 maanden traditioneel op houten planken gerijpt, waar de natuurlijke variaties van temperaturen en vochtigheid diepe en complexe smaken veroorzaken. De oude kaas gecombineerd met de hete Spaanse pepers zorgt voor een intense smaakbeleving. Eerst is de mooie, diepe smaak van de oude kaas te proeven, waarna de Spaanse peper een klein moment later voor een explosie zorgt die langdurig in de mond blijft.
De perfecte bier pairing bij dit kaasje is een zware IPA of een stout, waar de hop een extra tintelend effect aan de Spaanse peper geeft.
Ingrediënten Wyngaard Explosion
10 maanden gerijpt. Kaas 48+ NL met Spaanse pepers.
Ingrediënten: gepasteuriseerde KOEMELK, zout, 1,2% Spaanse pepers, zuursel, stremsel, kleurstof: annatto norbixine.
Per 100 gram: | |
Voedingswaarde | 1775 kJ / 423 Kcal |
Eiwit | 24,5 gram |
Koolhydraten | 0,2 gram |
Suikers | 0,1 gram |
Vet | 33,3 gram |
Verzadigd vet | 21,8 gram |
Zout | 2,0 gram |
HS-code | |
HS-code | 04069078 |
Land van herkomst | |
Land van herkomst | NL |