Deze kazen worden na ca. 16 weken rijping gesneden en bestreken met een grove mosterd met dille of met zwarte peper. De mosterd en zwarte peperkorrels geven hun aroma na verloop van tijd aan de kaas af, met een verrassend resultaat. Zowel de fijne combinatie van de kaas met de mosterd of zwarte peper als de kaas zelf wordt geproefd!
Ingrediënten Wyngaard Mosterd Dille
16 weken gerijpt. Kaas 48+ NL met een laagje mosterd dille.
Ingrediënten: gepasteuriseerde KOEMELK, mosterd-dille 10% (MOSTERDZAAD 4,0%, suiker, azijn, water, zonnebloemolie, gedroogde dille 0,1%, honing, specerijen, natuurlijk aroma, kruiden), zout, zuursel, stremsel, kleurstof: caroteen.
Per 100 gram: | |
Voedingswaarde | 1593 kJ / 380 Kcal |
Eiwit | 23,7 gram |
Koolhydraten | 3,0 gram |
Suikers | 2,1 gram |
Vet | 30,9 gram |
Verzadigd vet | 21,3 gram |
Zout | 1,7 gram |
Ingrediënten Wyngaard Zwarte Peper
16 weken gerijpt. Kaas 48+ NL met een laagje zwarte peper.
Ingrediënten: gepasteuriseerde KOEMELK, zwarte peper 2%, zout, zuursel, stremsel, kleurstof: E160a.
Per 100 gram: | |
Voedingswaarde | 1629 kJ / 389 Kcal |
Eiwit | 24,8 gram |
Koolhydraten | 1,5 gram |
Suikers | 1,2 gram |
Vet | 32,0 gram |
Verzadigd vet | 21,3 gram |
Zout | 1,7 gram |