Deze kazen worden na ca. 16 weken rijping gesneden en bestreken met een grove mosterd met dille of met truffel tapenade. De mosterd en truffel geven hun aroma na verloop van tijd aan de kaas af, met een verrassend resultaat. Zowel de fijne combinatie van de kaas met de mosterd of truffel als de kaas zelf wordt geproefd!
Ingrediënten Wyngaard Affiné Mosterd Dille
16 weken gerijpt. Kaas 48+ NL met een laagje mosterd dille.
Ingrediënten: gepasteuriseerde KOEMELK, mosterd-dille 10% (MOSTERDZAAD 4,0%, suiker, azijn, water, zonnebloemolie, gedroogde dille 0,1%, honing, specerijen, natuurlijk aroma, kruiden), zout, zuursel, stremsel, kleurstof: caroteen.
Per 100 gram: | |
Voedingswaarde | 1593 kJ / 380 Kcal |
Eiwit | 23,7 gram |
Koolhydraten | 3,0 gram |
Suikers | 2,1 gram |
Vet | 30,9 gram |
Verzadigd vet | 21,3 gram |
Zout | 1,7 gram |
Ingrediënten Wyngaard Affiné Truffel
16 weken gerijpt. Kaas 48+ NL met truffeltapenade.
Ingrediënten: gepasteuriseerde KOEMELK, truffeltapenade 10% niet verhit (paddenstoelen, zwarte olijven, zonnebloemolie, olijfolie, citroensap, azijn, specerijen, suiker, truffel 0,3%, knoflook, aroma), zout, zuursel, stremsel, kleurstof: caroteen.
Per 100 gram: | |
Voedingswaarde | 1574 kJ / 376 Kcal |
Eiwit | 22,9 gram |
Koolhydraten | 0,30 gram |
Suikers | 0,2 gram |
Vet | 31,9 gram |
Verzadigd vet | 20,1 gram |
Zout | 1,7 gram |