Deze kazen worden na ca. 16 weken rijping gesneden en bestreken met een grove mosterd met vijg. De mosterd en vijg geven hun aroma na verloop van tijd aan de kaas af, met een verrassend resultaat. Zowel de fijne combinatie van de kaas met de vijg en mosterd als de kaas zelf wordt geproefd! Een heerlijk verrassende kaas.
Ingrediënten Wyngaard Vijgenmosterd
16 weken gerijpt. Kaas 48+ NL met een laagje vijg mosterd.
Ingrediënten: gepasteuriseerde KOEMELK, MOSTERD preparaat met vijg 10% (MOSTERDZAAD 3,7%, azijn, suiker, vijg 1,2%, specerijen, honing, zonnebloemolie, gember, natuurlijk aroma, voedingszuur: citroenzuur), zout, zuursel, microbieel stremsel, kleurstof: carotenen.
Per 100 gram: | |
Voedingswaarde | 1593 kJ / 380 Kcal |
Eiwit | 23,7 gram |
Koolhydraten | 3,0 gram |
Suikers | 2,1 gram |
Vet | 30,9 gram |
Verzadigd vet | 21,3 gram |
Zout | 1,7 gram |